Liv i Hjertecentret

Nyhedsbrev:

Nu kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, ved at udfylde kontaktformularen til højre.


Nyhedsbrev oktober 2019


Kæreste ven


På onsdag er vi en lille gruppe, der tager til Lesbos for at nyde yoga, dans og solferie.

Temperaturen på Lesbos ligger på ca. 25 grader i den kommende uge, så det gode vejr skulle være med os. Jeg har også tjekket flybilletter, og det er stadig muligt at finde gode rejsetider og priser på ca. 3000 kr. Så hvis du er hurtig, kan du stadig nå at give dig selv en skøn oplevelse med tid til  kærlig selvforkælelse i utrolig dejlige omgivelser.


Læs meget mere og tilmeld dig turen herMindfulness weekend  25.- 27. Oktober

Mindfulness weekendkurset er en fantastisk tilgang til indre ro og selvforbybelse. Udgangspunkter er mindfulness principperne - et sæt leveregler - samt meditationsmetoder til at opnå selve det, at leve mere mindfuldt. Derudover er kurset krydret med masser af små reflektionsøvelser, blid yoga og meditatioener så du let kan relatere til dit eget liv. Og så spiser vi frokost sammen lørdag og søndag, mindfuldt selvfølgelig.

 

Med andre ord er denne weekend en skøn og altid kærkommen lejlighed til at gøre status over dit liv, og samtidig give dig  redskaber til at leve autentisk og til stede i nuet. 


Læs mere og tilmeld dig herNytårsretræte på Villa Fjordhøj

17. - 19. Januar 2020,  "Hjertets Vej"


Igen til næste år, holder Helene og jeg et nytårsretræte, med alt godt for krop og sjæl. Gennem hjerteyoga, hjertemeditation og øvelser tager vi på en indre rejse og går hjertets vej. 


Vi skal også nyde Villa Fjordhøjs udsøgte kurbad med romersk bad, sauna samt udendørs elverbad - og måske et direkte hop i fjorden. 


Huskt at få tilmeldt dig allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads. Pladserne ryger hurtigt. 


Læs mere og tilmeld dig retrætet her


Husk at klinikken holder lukket den 2. - 14. oktober.


Jeg ønsker dig et rigtig dejlig efterår.


Vel mødt i Liv i Hjertecentret.


Namaste Bibi


OBS! Lad mig vide, hvis du ikke ønsker at modtage mit nyhedsbrev. Så sletter jeg dig af listen.