Liv i Hjertecentret

Nyhedsbrev:

Nu kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, ved at udfylde kontaktformularen til højre.


Nyhedsbrev december 2019


Kæreste ven


Hermed sidste nyt fra Livet i Hjertecentret.

 

Tiden har det med at gå stærkt og ikke mindst når julen står for døren. Derfor kan det være rart med et kik ind i nyt kalenderår allerede nu og få tilmeldt dig dine hold.


Åbent for tilmeldinger i ny sæson

Tilmeld dig her eller via sms på  60832310, eller de kommende uger når jeg spørger ind på holdene. Så forhåndstilmelder jeg dig ny sæson og du er dermed sikret en plads.


Alle Yoga- og Pilateshold er uændret og starter uge 2. De ses på min hjemmeside under fanebladet "kalender". Klik her Nærmere beskrivelse finder du i menuen under under fanebladet " Hold". klik her


Som hidtil betaler du fuld pris for det dyreste hold og ½ pris for de øvrige hold du tilmelder dig (gælder ikke flere hold i aof regi) Tilmelding er først gældende ved modtagelse af betaling.Spirituel Yogarejse i 2020

Sådan lyder overskriften på en kommende yogarejse og mere om rejsen er endnu ikke fastlagt. Blot ved jeg, at de kommende rejser skal invitere til endnu mere åbning og vækkelse af hjertet og give mulighed for endnu mere hjertevarme og nærvær med din sjæl.

Jeg glæder mig allerede vildt til sådanne indre og ydre fordybelsesrejser og ønsker at lancere rejsen mere specifikt allerede i næste nyhedsbrev forhåbentlig. Så hold kalenderen ledig for rejserne, hvis det har vagt din interesse. 


I næste nyhedsbrev annoncerer jeg også uddybende endnu en mindfuld weekend i Slagelse den 13.-15. marts samt et mindfulness kursusforløb over 8 fredage formiddage hen over foråret.Glem heller ikke at få tilmeldt dig Nytårsretrætet  på Hotel Villa Fjordhøj i Skælskør 17. - 19. Januar 2020.

Igen til næste år, holder Helene og jeg et nytårsretræte, med alt godt for krop og sjæl. Gennem hjerteyoga, hjertemeditation og øvelser tager vi på en indre rejse og går hjertets vej. 


Vi skal også nyde Villa Fjordhøjs udsøgte kurbad med romersk bad, sauna samt udendørs elverbad - og måske et direkte hop i fjorden. 


...og der er stadig ledige pladser.  


Læs mere og tilmeld dig retrætet her


Klinikken holder juleferie uge 52 & uge 1 Op til juledagene, er du velkommen til at komme forbi og handle et gavekort til én du holder af; en individuel behandling / Bibi Koch til en værdi af 550 kr. 


Jeg ønsker dig en rigtig hjertelig jul og et  smukt velsignet nytår til dig og dine kære. 


Vel mødt i Liv i Hjertecentret.


Namaste Bibi


OBS! Lad mig vide, hvis du ikke ønsker at modtage mit nyhedsbrev. Så sletter jeg dig af listen.