Liv i Hjertecentret

Yoga & vandring i Sydspanien8 dage fra den 31. maj - 8. juni 2019   


Udsolgt!

Velkommen til 8 dage i Sydspanien, Andalusien og bjerglandsbyen Sedella – en forlænget uge der byder på daglig blid yoga, vandreture, afslapning, fordybelse og nærvær med dig selv og andre.


Drømmer du om en aktiv ferie med:


  • daglig mindfuld yoga og meditation


  • vandreture i stilhed i de omkringliggende bjerge


  • tid til indre fordybelse og nærvær


  • tempoet nede på total afslapning


  • dagstur til Malaga og solkysten med mulig for at besøge turistattaktioner, caféer, markeder mm.


  • Vegetarretter ”hjemme” kombineret med restauranter og spansk køkken


  • Storslået natur, bjergluft, varme og badeture i poolen


Så er dette den helt rette tur for dig.Maks 10 deltagereRejsebeskrivelse:

Vi har vores faste base i den autentiske bjerglandsby Sedella, der ligger godt 60 km. nordøst for Malaga. Her bor vi i byens højst beliggende og nok også største hus – ”Casa de Castillo”, et lækkert dobbelhus - med storslået udsigt over byens røde tage.


Opholdet er tænkt som en ferie, med aktiviteter der giver dig rig mulighed for oplevelser af indre nærvær, fred og fordybelse i dit eget selskab og i de smukke omgivelser. Morgenstunden, den daglige morgenyoga og vandreturene forgår derfor også i stilhed, med respekt for de nærværsoplevelser vi hver især skal have med os.

 

Derudover skal vi selvfølgelig hygge sammen, med restuarantbesøg, en heldagstur til skønne og hyggelige Malaga by samt dase på badestolen ved poolen.


Turen er således tænkt som en mulighed for at være dig på din egen indre rejse og samtidig deltage i en grupperejse med fælles oplevelser.

 

Hver morgen starter med 1½ times yoga og meditation efterfulgt af fælles morgenbuffet. De dage vi er hjemme er der frokost buffet og der er frokostmadpakker til dagene med vandring. Til fælles aftensmad spiser vi de fleste dage vegetariske retter hjemme, mens vi andre dage besøger spisesteder og smager på de spanske specialiteter. Lidt hjælp i køkkenet til aftensmåltiderne må påregnes.


Yoga og meditation hver morgen

Yogaøvelserne, og meditationerne vil være inspireret af mindfulness tankegangen, hvor vi gennem et bevidst nærvær i øvelserne og kroppen, opnår mere indre fred og ro, mindre stress, mere energi og glæde - som en forløsende modvægt til en ofte travl og kalenderfyldt hverdag. Yogaen er for alle uanset niveau og alder og tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer.


Vandreture af forskellig længde til dit behov

Vandreturene forgår i nærområdet, hvor valgte vandreruter bringer os tæt på naturoplevelser i bjergene. Således vil du de fleste af dagene kunne deltage på vandreture af forskellig længde, der tilgodeser din lyst og din kunnen. Der bliver ikke tale om bjergklatring eller lignende, og du kan sagtens deltage, hvis du er godt gående. Imidlertid er det godt at huske på, at vi befinder os i bjergene og varmen, og at vandreturene ind imellem kan være strabaserende - nogle ruter med hældninger, mens andre er som egentlige vandrestier med løstliggende sten etc.


Indkvartering på eget værelse eller del med en anden

Husene vi skal bo i er identiske og super dejlige, med stuer og køkkenalrum samt toiletfaciliteter på alle 3 etager. Du får du tildelt dit eget værelse. Hvis I er to, der ønsker at bo sammen er det også muligt. Så reduceres prisen med 650 kr. per person. 


Praktisk:

Du bestiller din flybillet til Malaga så snart du har tilmeldt dig rejsen og ved, at vi er nok deltagere. Flybilletter fra omkring 1.500 kr. tur/retur med f.eks: www.norwegian.dk (Kbh. - Malaga), http://www.vueling.com/en (Kbh - Malaga)

eller søg på søgemaskinerne, Momondo, Skyscanner eller Tripadvisor.


Jeg sørger for transfer fra lufthavnen med 2 pick up tidspunkter på selve ankomstdagen og transfer på dagen for hjemrejsen. Tidspunkterne vil afhænge af hvornår jeres fly ankommer og afgår.


Betaling:

Samlet pris inklusiv alt: 7150 kr.

Inklusiv alt vil sige ophold, transport og transfer, mad og kursusafgift.

Lommepenge og 3 dage, hvor vi spiser ude, er ikke inkluderet i prisen.


Tilmelding er først gældende ved kontakt til mig samt betaling af et depositum på 2000 kr. Det resterende beløb på 5150 kr. betales senest 1. april 2019.

Depositum tilbagebetales som udgangspunkt ikke. Resten af kursusprisen tilbagebetales frem til 60 dage før kursusstart.

Indbetaling på bankkonto: regnr. 4406, kontonr. 4406311104.


Tilmelding og yderligere information:

Ring på telefon 60 83 23 10 eller send mail til bibi@livihjertecentret.dk


Det ene hus vi skal bo i kan du se på youtube videoen "rentahouseinspain".


Det er nu 3. år i træk, jeg afholder en yoga rejse til dette fantastiske rejsemål og jeg glæder mig meget til at dele  oplevelsen med dig.

 

Rejselyst og yogaglæde fra BibiOBS!  Forbehold for ændringer


Rejsen er dækket af Rejsegarantifonden