Liv i Hjertecentret

Liv i Hjertecentret

"Ved Langes Gård"

Nytorv 8c

DK-4200 Slagelse


Skovåsen 124

DK-4220 Korsør


Telefon: 60 83 23 10
Kommende events:


"Hjertets indre visdom"


Spirituel weekend i  Slagelse


Den 25.-27. sep. 2020Udtalelser fra klienter, kursister og rejsedeltagereGlæder mig SÅ meget til endnu en FANTASTISK yogaferie med undervisning af SKØNNE Bibi Koch👍❤️💃🌞🙏

Annitta


Yogarejse til Kreta Den Gyldne Grund

Mine oplevelser med Bibis yogarejse til Kreta sidder stadig som varme pulserende slag i mit hjerte.
På en bjergtop ligger Den Gyldne Grund som en oase af kærlig og fornyende energi. Her blev alt sat i slow både fysisk og mentalt. Jeg åbnede op og mærkede mig selv, mærkede naturens healing. Jeg var i en tidslomme, hvor jeg bare skulle ”være” og intet andet. 
Gennem mindfulness yoga, meditation, vandring, healing, stilhed, nærhed og kærlige og varme energier fra stedet og de andre deltagere, blev jeg genopfyldt af en fantastisk energi, der efterfølgende hjalp mig gennem min bachelor med hjertet det rette sted.
De skønne vandreture i en mindful ånd, gav ro og velvære. Jeg klarede svære stigninger og stod på bjergets top med en sejers rus og samtidig en dyb taknemmelighed. Et minde for livet med min fantastiske veninde og rejsearrangør Bibi. Med denne fantastiske kombination af afslappet ferie, varme, fordybelse, selvomsorg, tårer, nærhed og det, at VILLE det hele igen, kan jeg kun anbefale, at du giver dig selv lov til at deltage på denne skønne yogarejse med åbent sind og åbent hjerte.
LisbethHealingsmassage ved Bibi

Med en fortid som spiseforstyrret og deraf en kæmpe adskillelse af mit hoved og min krop, fandt jeg en dyb dyb ro i healingsmassage ved Bibi. Bibis milde, rolige og nærværende tilgang til massage, som hun mestrer til fulde, gav mig tryghed og modet til at slippe min utryghed og angst for at mærke mig selv og være i det. Bibis blide strøg hen over huden på min krop, er som kærlighed, der blidt og nænsomt stryges ud over min krop. Det har til tider fremkaldt tårer, der
gennem healingsmassagen kunne lade mig give slip. En forløsning, der kan mærkes helt ind i hjertet og som samles op af fornyet energi og kærlighed til mig selv.
Healingsmassage ved Bibi er blevet min måde at drage fysisk, mental (og åndelig) omsorg for mig selv. Jeg får fornyet energi og min krop og mit hoved finder ro og balance.
LisbethKære Bibi!

Denne sæson har ikke været optimal for mig. Jeg har stadig gener efter min operation i lysken, og der er mange af yogaøvelserne, som jeg ikke kan lave uden smerter. Jeg håber at kunne være med i næste sæson, - ikke  nødvendigvis til yoga, måske på et af dine andre træningshold. Jeg har altid sat stor pris på din måde at undervise på, og du er den dygtigste kropsterapeut, jeg har mødt.

Lige nu står den på golf og ture i det fri.

Tak for denne gang. God sommer til dig og dine.

Kærlige hilsener

Bente  

 


Kære alle

Tak til jer hver især for den skønneste uge i Sedella, hvor jeg nød hvert et sekund. Skønt program du havde planlagt Bibi, hvor der var plads til fordybelse, yoga og hyggeligt samvær...........

Bedste hilsner og kærlige tanker fra

Dorthe


 

Hej Bibi

vil bare lige skrive og sige tak for en fantastisk uge og nogle fantastiske omgivelser. 

Jonna