Liv i Hjertecentret

Nyhedsbrev:

Nu kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, ved at udfylde kontaktformularen til højre.


Nyhedsbrev februar 2020


Kæreste ven


Hermed sidste nyt fra Livet i Hjertecentret.

 

Spirituel yogarejse til Sydspanien den 30. maj - 7. juni 2020

Igen i år har jeg været så heldig at leje mig ind i dobbelthuset i Spanien til den kommende yogarejse. 


Det er et fantastisk sted i en smuk lille bjerglandsby med omkringliggende bjerge. 


Rejsen i år er tænkt som en spirituel ferie, med aktiviteter der giver dig rig mulighed for oplevelser af indre nærvær, fred og fordybelse i dit eget selskab og i de smukke omgivelser. Der vil være dage med fordybelses vandreture i stilhed i de omkringliggende bjerge, hvor vi går med tid til eftertanke og nærvær i den storslåede natur. Vi stopper på vandreturene for at meditere til guidet meditationer.


Spirituelle workshops

- hjertet med på råd


Andre dage byder på fordybelses workshops hvor vi via hjertemeditationer, reflektionsøveler og oplæg vækker hjertet og tager dets visdom med på råd. (erfaring med hjertemeditationer er ikke nødvendig) 


Morgenstunden, den daglige morgenyoga, vandreture og formiddage med workshops forgår derfor også i stilhed, med respekt for de nærværsoplevelser og den indre fordybelse vi hver især skal have med os. 

 

Derudover skal vi selvfølgelig hygge sammen med restuarantbesøg og mulighed en heldagstur til skønne og hyggelige Malaga by, måske en tur til middelhavet og solkysten samt dase på badestolen ved poolen.


Turen er således tænkt som en mulighed for at være dig på din egen indre spirituelle udviklingsrejse, hvor vi åbner til hjertets potiontialer og samtidig deltage i et fællesskab på en grupperejse.

 

Læs meget mere om rejsen og tilmeld dig herMindfuld weekend i Slagelse den 13.-15. marts 2020


En hel weekend hvor vi fordyber os i mindfulness er en rigtig god anledning til at kikke dit liv lidt i sømmene, og kan vække nye ideer til at forbedre dit liv og din livskvalitet.


Mindfulness træning er stærke redskaber, der hjælper dig til at fornemme din retning i livet, tage hånd om og ansvar for dit liv og rumme det, som livet indeholder. Mindfulness har opskriften på, hvordan du lærer at se glasset som halvt fyldt i stedet for halvt tomt - at fokusere på det positive. Samtidig viser mindfulness dig hvordan du i højere grad kan mestre og rumme livets udfordringer, både når det går godt og mindre godt.


Weekenden byder på masser af mindfulness meditationer, blid yoga og øvelse i at være mindfulde. Samtidig er weekenden også en introduktion til dig, der er nysgerrig på mindfulness tankegangen og dens teknikker, og giver dig redskaberne til i endnu højere grad at leve mindfuldt, og hjælpe dig til din egen meditationspraksis.

Lørdag og søndag serveres til frokost et let vegetarisk måltid, vi spiser mindfuldt sammen.


Læs mere om weekenden og tilmeld dig her


Mindfulness kursusforløb over 8 fredage formiddage hen over foråret.

For dig, der har mulighed for at afsætte tid  fredag formiddage kl. 9-11.30 er forløbet her en unik mulighed for vedholdende at afprøve alle de mulige redskaber mindfulness har at byde på, over en 3 måneders periode. Det gør det lettere for dig at fortsætte dine nye mindfulde tiltag.


Mindfulness er et vidunderligt redskab til os vester-lændinge, der ihærdigt forsøger at hænge i med familie, karriere, egen tid og tid til parforholdet inden for døgnets 24 timer. Således henvender kurset sig til dig, der føler, at livet bare ”kører” afsted, og som har brug for at huske på, at al tid ikke behøver at være fyldt med gøren. Giv tid til væren og lad tingene komme til dig.


Folk i dag rammes af velfærdsygdomme som stress, udbrændthed og depression. Forskningsresultater peger på stor effekt af mindfulness, og Sundhedsstyrelsen anbefaler mindfulness træning.


Læs mere om kurset og tilmeld dig her


Spirituel weekend i Slagelse 22.- 24. maj 2020

Jeg annoncerer allerede weekenden nu, så du kan kan sætte kryds i kalenderen og i næste nyhedsbrev beskriver jeg mere uddybende om denne spirituelle weekend, hvor vi tager hjertets visdom og sjælen med på råd i livets store spørgsmål.


Jeg håber at kurser og rejser vækker din interesse så vi kan dele dybe smukke oplevelser sammen.Vel mødt i Liv i Hjertecentret.


Namaste Bibi


OBS! Lad mig vide, hvis du ikke ønsker at modtage mit nyhedsbrev. Så sletter jeg dig af listen.