Nyhedsbrev:

Nu kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, ved at udfylde kontaktformularen til højre.


Nyhedsbrev juli 2020


Kæreste ven


Hermed et sidste lille skriv inden sommerferien, der er særlig interessant for dig, der går til yoga eller pilates, og for dig der havde håbet på at deltage på dette års  yogarejsen til Spanien.Yogarejsen til Spanien rykkes til 2021

Set i lyset af en tid med en verdensomspændende Corona pandemi, ser jeg mig nødsaget til at aflyse dette års yogarejse til Spanien. Der er ganske enkelt for mange usikre og svære parametre og for få deltagere pt. Ærgerligt, men når bedre tider viser sig, udbyder jeg rejsen igen. Glæd dig til det. Genåbning og glædelig gensyn i august

Som du sikkert allerede ved, er der åbnet for indendørs holdsport såsom yoga og pilates. Så nu varer det heldigvis ikke så længe før vi igen skal ses og fordybe os i øvelser sammen. 


Tilmeld dig nu og betal først til august, når du er endelig sikker på din plads.

Jeg udbyder holdene med det almindelige deltager antal. Hvis der bliver behov for at reducere deltagerantal for at opfylde corona-krav, vil pladserne blive givet efter først til mølle princippet, til dem, der er tilmeldt. Dig, der allerede har tilmeldt dig, er der en plads til, og når vi nærmer os startstidspunktet, modtager du et velkomstbrev der bekræfter din endelige tilmelding samt en  betalingsopkrævning. 

 

Jeg vil naturligvis sørge for at indrette salen, så der er god plads til alle, og det er sundhedsmæssigt forsvarligt at undervise i bevægelse.


Således vil jeg sørge for:

  • Der er 4 m2 til hver deltager og 2 m fra næsetip til næsetip
  • Daglig rengøring og høj hygiejne i mine egne studier
  • Afspritning af måtter mellem hvert hold


Jeg gør alt hvad jeg kan for at mindske smitterisikoen og beder dig om at gøre det samme. Det er stadig muligt at låne måtter, men du er meget velkommen til at medbringe din egen.  


OBS! Yoga og Pilates starter i uge 33 og ikke som først annnceret i uge 32. Til gengæld er der også undervisning i uge 35. Det betyder vi stadigvæk har samme antal gange - i alt 15 mødegange i efterårssæsonen.  


Undervisning hen over sommeren

Som lovet holder jeg undervisningsvideoerne åbne, så du fortsat kan praktisere yoga og pilates, hvis du har lyst. Yogavideoerne nummer 2 og 6 holdes åbne mens pilatesvideoerne nummer 2 og 6 holdes åbne. 


Tilbage er blot at ønske dig og dine en rigtig fantastisk sommer. 


Vel mødt i Liv i Hjertecentret.


Namaste Bibi


OBS! Lad mig vide, hvis du ikke ønsker at modtage mit nyhedsbrev. Så sletter jeg dig af listen. 

 
 
 
 

Liv i Hjertecentret