Liv i Hjertecentret

Nyhedsbrev:

Nu kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, ved at udfylde kontaktformularen til højre.


Nyhedsbrev marts 2020


Kæreste ven


Hermed sidste nyt fra Livet i Hjertecentret.


I marts den 13.-15. afholder jeg et mindfulness weekendforløb i Slagelse, en weekend, hvor du har mulighed for at forkæle dig selv med inspiratoner, forståelser, ro, nærvær med dig selv og andre samt meget andet dejligt nærende for krop og sjæl.

Der er stadig to pladser ledige (lille hold på maks 7). 

Skal du med?

Læs mere om weekenden og tilmeld dig her

 "Hjertets indre visdom"

En spirituel Hjerte weekend i Slagelse 22.- 24. maj 2020

Så fik jeg form på og ordsat denne spændende weekend, hvor vi mærker hjertet og  tager hjertet med på råd.


Weekenden er til dig, der måske mærker hjertets kalden (eller måske synes du mærker det for lidt), til dig der er nysgerrig på hjertets potientialer og som har et ønske om at leve i samklang og i overensstemmelse med dit hjertes visdom. Eller måske er du bare nysgerrig på hvad weekenden kan tilbyde dig.


Læs mere om og tilmeld  dig weekenden herSpirituel yogarejse til Sydspanien den 30. maj - 7. juni 2020


Giv dig selv en unik mulighed for blot at nyde og suge til dig af så meget godt på denne spirituelle rejse. 


Rejsen i år er tænkt som en spirituel ferie, med aktiviteter der giver dig rig mulighed for oplevelser af indre nærvær, fred og fordybelse i dit eget selskab og i de smukke omgivelser. Der vil være dage med fordybelses vandreture i stilhed i de omkringliggende bjerge, hvor vi går med tid til eftertanke og nærvær i den storslåede natur. Vi stopper på vandreturene for at meditere til guidet meditationer.


Spirituelle workshops

- hjertet med på råd


Andre dage byder på fordybelses workshops hvor vi via hjertemeditationer, reflektionsøveler og oplæg vækker hjertet og tager dets visdom med på råd. (erfaring med hjertemeditationer er ikke nødvendig) 


Morgenstunden, den daglige morgenyoga, vandreture og formiddage med workshops forgår derfor også i stilhed, med respekt for de nærværsoplevelser og den indre fordybelse vi hver især skal have med os. 

 

Derudover skal vi selvfølgelig hygge sammen med restuarantbesøg og mulighed en heldagstur til skønne og hyggelige Malaga by, måske en tur til middelhavet og solkysten samt dase på badestolen ved poolen.


Turen er således tænkt som en mulighed for at være dig på din egen indre spirituelle udviklingsrejse, hvor vi åbner til hjertets potiontialer og samtidig deltage i et fællesskab på en grupperejse.

 

Læs meget mere om rejsen og tilmeld dig her


Jeg håber at kurser og rejser vækker din interesse så vi kan dele dybe smukke oplevelser sammen.Vel mødt i Liv i Hjertecentret.


Namaste Bibi


OBS! Lad mig vide, hvis du ikke ønsker at modtage mit nyhedsbrev. Så sletter jeg dig af listen.