Liv i Hjertecentret

Nyhedsbrev:

Nu kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, ved at udfylde kontaktformularen til højre.


Nyhedsbrev maj 2020


Kæreste ven


Hermed sidste nyt fra Livet i Hjertecentret.


Ligesom resten af verdenen er i en tid, hvor ingenting kan forudsiges og tempoet er nede på en dag eller måske en uge ad gangen, er Livet i Hjertecentret også sat på vågeblus.


Samtlige Yoga og Pilates hold foregår online hjemme i stuerne og heldigvis med mange dejlige positive tilbagemeldinger. Tak for det.


Ny sæsonstart efter sommerferien bliver uge 32, hvis alt går vel. Altså første uge i august, samme hold, samme steder og samme tider. Se hold oversigten på min hjemmeside under fanebladet "kalender"


Jeg udbyder holdene med det almindelige deltager antal. Hvis der bliver behov for at reducere deltagerantal for at opfylde corona-krav, vil pladserne blive givet efter først til mølle princippet, til dem, der er tilmeldt. 


Yogarejsen til Spanien er rykket til den  28. august - 5. september 2020, og der er tid endnu til at rejsen kan manifersere sig, men som med alt andet må vi se tiden an.


Lad mig vide om du er interesseret i at deltage. Så holder jeg en plads til dig. Herfra følger vi med i, hvornår det igen bliver muligt at rejse udenlands. 


Klinkken er åben for behandlinger og massager i Slagelse såvel som Korsør til og med uge 26, fredag den 26. juni.


Pas på dig og hinanden og må du nyde en dejlig sommer i det danske. 


Vel mødt i Liv i Hjertecentret.


Namaste Bibi


OBS! Lad mig vide, hvis du ikke ønsker at modtage mit nyhedsbrev. Så sletter jeg dig af listen.