Liv i Hjertecentret

Yoga, meditation & dans på den græske ø Lesbos


7 dage den 2. - 9. september 2020 


                                  Åben for tilmeldingYoga, meditation & dans i Grækenland


Glæd dig til 7 dages ferie på den græske ø Lesbos – en aktiv ferie, der byder på daglig yoga, meditation & dans kombineret med afslapning & badeferie & livet som turist.Drømmer du om en ferie med:


• daglig mindfuld yoga, meditation & dans 

• tid til indre fordybelse & nærvær i fredelige og rolige smukke omgivelser

• badeture ved nærliggende strand eller ved poolen

• gåture i skøn natur & besøg til den hyggelige havneby Molyvos

• selvforkælelse med varm jacuzzi & wellness-spa

• sol, varme & healende energier i fantastiske omgivelser


- Så er denne tur absolut den helt rette for digMaks 16 deltagere!


Rejsebeskrivelse:

Giv slip på hverdagens krav, lad stressen blive hjemme og lad øjeblikket flyde frit.

På en yogaferie kan du virkelig gå i dybden med yoga og meditation og opleve den frihed og forandring det kan medføre. Vi skal også bevæge kroppen glad og fri til dans. Hver morgen starter med 2 timers yoga og meditation efterfulgt af fælles morgenbuffet.


Yogaøvelserne, og meditationerne vil være inspireret af mindfulness tankegangen, hvor vi gennem et bevidst nærvær i øvelserne og kroppen, opnår mere indre fred og ro, mindre stress, mere energi og glæde - som en forløsende modvægt til en ofte travl og kalenderfyldt hverdag. Yogaen er for alle uanset niveau og alder og tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer.


Formiddage med dans og bevægelse 

Musik er magisk og har en utrolig kraft til at bevæge os mentalt, følelsesmæssigt og fysisk. Det har vitterlig en kraft til øjeblikkeligt at ændre dit humør.

Musikken er den inspiration vi læner os ind i, når vi via mindfulde danseoplevelser bevæger os og inviterer til at lade kroppen feste og livsglæden boble, understøttet af guidet fælles opvarmning efterfulgt af fri og autentisk dans.

Således er 1 times daglig danseworkshop din indre oplevelse, din indre fest og din autentiske dans sammen med andre. Intet rigtigt og intet forkert, bare dit unikke udtryk. Det handler om at ha´ det sjovt. 


Eftermiddagene er dine egne og her er mulighederne mange. Du kan vælge at tage til stranden, der ligger ca. 10 minutters gang fra retrætet.  Du kan også vandre i den smukke natur, stirre ud over det ægæiske hav eller nyde poolen hjemme på yogahotellet Milelja. Endelig er der mulighed for at leje bil, hvis du vil opleve mere af øen.


Om aftnerne nyder vi det græske køkken på restauranter i den hyggelige nærliggende by Molyvos.


Én dag midt på ugen er fri og uden formiddagsprogram og åbner mulighed for at du kan opleve Øén på en heldagsudflugt på egen hånd.


Milelja Retreat center - et lækkert yogahotel der har det hele!

Milelja er et lækkert og hyggeligt yogahotel og et centrum for meditation, bevægelse og dans. Vi har stort set hele centret for os selv i fredelige smukke omgivelser. På stedet finder du en meditationsgrotte, en klorfri pool med vand fra stedets egen mineralske kilde, varm jacuzzi, wellness-spa og ikke mindst den smukke runde yoga-sal med udsigt over bjergene og Molyvos by.


Milelja Retreat Center ligger i udkanten af byen Molyvos, en hyggelig havneby på Lesbo´s nordøstlige spids med udsigt til Tyrkiet. Byen ligger på en bjergside med små stejle gader på kryds og tværs. Molyvos har gennem mange år været et yndet rejsemål for yogaentusiaster på grund af den smukke natur, de hyggelige små cafeer og tavernaer og den varme stemning. 


Se mere om Milelja Retreat Center samt video fra stedet her

Se youtube klip fra Milelja  herPraktiske informationer


Ankomst: Onsdag den 2. september 2020

Afgang: Onsdag den 9.september 2020

Underviser: Bibi Koch, Yogalærer og Mindfulness instruktør 


Tilmelding er først gældende ved kontakt til mig samt betaling af et depositum på 2500 kr. Det resterende beløb betales senest 1. juni 2020.  50 % af depositum tilbagebetales ved afmelding fra deltagers side. Resten af kursusprisen tilbagebetales frem til en måned før kursusstart. Indbetaling på bankkonto regnr. 4406, kontonr. 4406311104.


Tilmelding og yderligere information: Ring på telefon 60 83 23 10 eller send en mail til Bibi.koch@gmail.com.Priser

Kursusafgift: 2500,-

Flybillet: fra ca. 2000,- til ca. 3000,-

Hotel: På Milelja Retreat Center, se kategorier længere nede.


Dvs. hvis du rejser alene med fly og vælger enkeltværelse i Kategori A, bliver det ca. 9.000,- Denne pris inkluderer brunch hver dag og 2 gange frokost i løbet af ugen. Hvis du deler værelse bliver det billigere. 


Flyrejse

Du bestiller din flybillet til Lesbos så snart du har tilmeldt dig rejsen og så snart du ved, at vi er deltagere nok. (Søg flybillet til Mytilene også kaldet Mithilini) Der er mange mulige ruter til Mytilene / Lesbos, og i oktober måned inkluderer alle ruterne en mellemlanding med flyskifte. Derfor må du påregne en flyvetid på ialt fra ca. 7-12 timer, men tro mig. Milelja retreat center på Lesbos er absolut værd at rejse langt tid for! Et flyskifte reducerer samtidig prisen på flybillet.


Taxa fra lufthavnen i Mytilene til Molyvos koster ca. 75 euro. Her kan vi kan dele udgifterne til taxaer el leje en minibus.Indkvartering på Milelja Retreat Center. 

Du har mulighed for enkeltværelse eller deleværelse.  Alle værelserne er super hyggelige og charmerende og er opdelt i forskellige kategorier efter standart. Således har de fleste værelser eget bad og køkken, terasse/balkon.


Værelsesprisen er incl. stor lækker morgenbuffet/brunch og to dage med fælles frokost på Milelja, samt brug af alle faciliteter: pool, spabad osv.

Man kan som enkeltperson ønske delt værelse, men kommer der ikke andre deltagere der vil dele, betaler man for enkeltværelse. Der er et begrænset antal værelser i hver kategori og her gælder først til mølle princippet. Man kan ikke bo andre steder i byen og samtidig deltage på retreat på Milelja.


Kategori A      7 overnatninger


Værelse med delvis havudsigt og eget bad eller værelse med stor delt balkon, havudsigt og bad delt med andet rum.


Dobbelt, pr. person:    2800,- 

Enkelt:                        3700,- 


Kategori B         7 overnatninger


Charmerende enkeltstående hus, der ligner en cirkusvogn (men lækker), eget køkken og bad.


Dobbelt, pr. person:   3100,-

Enkelt:                       4300,-


Kategori c         7 overnatninger

 

Lejlighed "Afroditi Spitaki" er med terrasse og eget køkken og bad.

Dobbelt, pr. person:    3175,-

Enkelt:                        4375,-


Lejlighed "Afroditi-Avlaki er med terrasse og eget te-køkken og bad.

Dobbelt, pr. person:     3025,-

Enkelt:                         4225,-   


Lejlighed "Afroditi-refugium" er med udendørs køkken og eget bad.

Dobbelt, pr. person:    3100,-

Enkelt:                         4300,-Jeg glæder mig meget til at dele denne oplevelse med dig til dette fantastiske rejsemål.


Rejselyst og yogaglæde fra Bibi


Rejsen er dækket af Rejsegarantifonden