Liv i Hjertecentret

Liv i Hjertecentret

"Ved Langes Gård"

Nytorv 8c

DK-4200 Slagelse


Skovåsen 124

DK-4220 Korsør


Telefon: 60 83 23 10
Kommende events:


"Hjertets indre visdom"


Spirituel weekend i  Slagelse


Den 25.-27. sep. 2020Spirituel yogarejse i Sydspanien


REJSEN UDSKUDT TIL JUNI 2021 


Åben for tilmeldinger

Velkommen til 8 dage i Sydspanien, Andalusien og bjerglandsbyen Sedella

 – en forlænget uge der byder på daglig yoga, spirituelle workshops, vandreture, afslapning, kærlig fordybelse og nærvær med dig selv og andre.Drømmer du om en spirituel yogaferie med:


  • Daglig yoga og meditation


  • Dage med fordybelses workshops. Vi lytter til hjertets visdom


  • Dage med vandreture i stilhed i de omkringliggende bjerge


  • Tid til indre fordybelse og nærvær 


  • Tempoet nede på total afslapning


  • Mulighed for dagstur til Malaga og solkysten med besøg til strand, turistattaktioner, caféer, markeder mm.


  • Vegetarretter ”hjemme” kombineret med restauranter og spansk køkken


  • Storslået natur, bjergluft, varme og badeture i poolen


Så er det her den helt rette tur for dig!Maks 10 deltagere


Rejsebeskrivelse:

Vi har vores faste base i den autentiske bjerglandsby Sedella, der ligger godt 60 km. nordøst for Malaga. Her bor vi i byens højst beliggende og nok også største hus – ”Casa de Castillo”, et lækkert dobbelhus - med storslået udsigt over byens røde tage.


Opholdet er tænkt som en spirituel ferie, med aktiviteter der giver dig rig mulighed for oplevelser af indre nærvær, fred og fordybelse i dit eget selskab og i de smukke omgivelser. Der vil være dage med fordybelses vandreture i stilhed i de omkringliggende bjerge, hvor vi går med tid til eftertanke og nærvær i den storslåede natur. Vi stopper på vandreturene for at meditere til guidet meditationer.


Workshops - hjertet med på råd

Andre dage byder på fordybelses workshops hvor vi via hjertemeditationer, reflektionsøveler og oplæg vækker hjertet og tager dets visdom med på råd. (erfaring med hjertemeditationer ikke nødvendig) 


Morgenstunden, den daglige morgenyoga, vandreture og formiddage med workshops forgår derfor også i stilhed, med respekt for de nærværsoplevelser og den indre fordybelse vi hver især skal have med os. 

 

Derudover skal vi selvfølgelig hygge sammen, med restuarantbesøg, en heldagstur til skønne og hyggelige Malaga by, måske en tur til middelhavet og solkysten samt dase på badestolen ved poolen.


Turen er således tænkt som en mulighed for at være dig på din egen indre spirituelle udviklingsrejse, hvor vi åbner til hjertets potiontialer og samtidig deltage i et fællesskab på en grupperejse.

 

Hver morgen starter med 1½ - 2 times yoga og meditation efterfulgt af fælles morgenbuffet. De dage vi er hjemme er der frokost buffet og der er frokostmadpakker til dagene med vandring. Til fælles aftensmad spiser vi de fleste dage vegetariske retter hjemme, mens vi andre dage besøger spisesteder og smager på de spanske specialiteter (lidt hjælp i køkkenet til måltiderne må påregnes). Der er hver dag indlagt siesta og tid til bare at være. 


Yoga og meditation hver morgen

Vi laver yogaøvelser inspireret af Hatha Yoga traditionen, hvor klassiske yogastillinger kombineres med dynamiske flowserier (vinyasa yoga) samt lange yin stræk - alle øvelser der udfordrer og træner kroppens smidighed, styrke og udholdenhed.

Yogaen giver dig mulighed for at finde ind til den indre fred og ro vi alle har til rådighed, når blot vi skaber de rette betingelser for at kunne mærke den - som en forløsende modvægt til en ofte travl og kalenderfyldt hverdag.

Det er med denne indfaldsvinkel øvelserne udføres - i et langsomt tempo, understøttet af et roligt og regelmæssigt åndedræt, med fokus på hvad vi mærker i krop og hjerte såvel fysisk og energimæssigt. Hver gang afsluttes med en guidet liggende hjertemeditation. Undervisningen tilpasses holdet og du kan godt deltage uden erfaring med yoga.Vandreture af forskellig længde til dit behov

Vandreturene forgår i nærområdet, hvor valgte vandreruter bringer os tæt på naturoplevelser i bjergene. Således vil du de dage vi vandrer kunne deltage på vandreture af forskellig længde, der tilgodeser din lyst og din kunnen. Der bliver ikke tale om bjergklatring eller lignende, og du kan sagtens deltage, hvis du er godt gående. Imidlertid er det godt at huske på, at vi befinder os i bjergene og varmen, og at vandreturene ind imellem kan være strabaserende - nogle ruter med hældninger, mens andre er som egentlige vandrestier med løstliggende sten etc.


Indkvartering på eget værelse eller del med en anden

Husene vi skal bo i er identiske og super dejlige, med stuer og køkkenalrum samt toiletfaciliteter på alle 3 etager. Du får du tildelt dit eget værelse. Hvis I er to, der ønsker at bo sammen er det også muligt. Så reduceres prisen med 650 kr. per person. 


Praktisk:

Du bestiller din flybillet til Malaga så snart du har tilmeldt dig rejsen og ved, at vi er nok deltagere. Flybilletter fra omkring 1.500 kr. tur/retur med f.eks: www.norwegian.dk (Kbh. - Malaga), http://www.vueling.com/en (Kbh - Malaga)

eller søg på søgemaskinerne, Momondo, Skyscanner eller Tripadvisor.


Jeg sørger for transfer fra lufthavnen med 2 pick up tidspunkter på selve ankomstdagen og transfer på dagen for hjemrejsen. Tidspunkterne vil afhænge af hvornår jeres fly ankommer og afgår.


Betaling:

Samlet pris inklusiv alt: 7850 kr.

Inklusiv alt vil sige ophold, transport og transfer, mad og kursusafgift.

Flybillet, lommepenge og 3-4 dage, hvor vi spiser ude, er ikke inkluderet i prisen.


Tilmelding er først gældende ved kontakt til mig samt betaling af et depositum på 2000 kr. Det resterende beløb på 5850 kr. betales senest 1. april 2020.

Depositum tilbagebetales som udgangspunkt ikke. Resten af kursusprisen tilbagebetales frem til 30 dage før kursusstart.

Indbetaling på bankkonto: regnr. 4406, kontonr. 4406311104.


Tilmelding og yderligere information:

Ring på telefon 60 83 23 10 eller send mail til bibi@livihjertecentret.dk


Det ene hus vi skal bo i kan du se på youtube videoen "rentahouseinspain".


Det er nu 4. år i træk, jeg afholder en yoga rejse til dette fantastiske rejsemål og jeg glæder mig meget til at dele  oplevelsen med dig.

 

Rejselyst og yogaglæde fra BibiOBS!  Forbehold for ændringer


Rejsen er dækket af Rejsegarantifonden