Behandlinger

Individuel Behandling

– er en blid og behagelig behandlingsform, der skræddersys til dig og dine behov og kan bestå af en kombination af massage, Kranio-sakral terapi samt healing. Behandlingen afspænder blokeringer i kroppen  og skaber frihed i nervesystemet og i muskelskeletsystemet.

Samtidig løsner og healer behandlingen psykiske og fysiske ubalancer og fylder dig med fornyet energi.

Behandlingen hjælper især på problemer som f.eks. migræne og hovedpine, svimmelhed, piskesmæld, stressrelaterede problemer, koncentrationsbesvær, indlæringsproblemer, – men også på de rent fysiske problemer som rygsmerter, ledproblemer og tænderskæren.mv.

Pris: 1 time 595 kr.

Udeblivelsesgebyr på 50 % af prisen.

Bestil tid på telefon 60832310 el via formular her

” Kære Bibi,
Af hjertet tak for i dag. Jeg sidder lige nu med en ro som jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst har følt ❤️ “
Kh. Anette

Healingsmassage

– er en blid, omsorgsfuld og meget dybtvirkende massage. Hele kroppen arbejdes igennem med blide strygninger direkte på huden ved brug af olie.

Massagen virker desuden ind i hver eneste celle, hvor vi har alle vore oplevelser lagret, og kan bl.a. hjælpe modtageren til at komme i kontakt med ubearbejdede følelser, samtidig med at den harmoniserer og skaber balance.

Pris: 1½ – 2 timer, 795 kr.

Udeblivelsesgebyr på 50% af prisen.

Bestil tid på telefon 60832310 el via formular her

“Healingsmassage ved Bibi. Med en fortid som spiseforstyrret og deraf en kæmpe adskillelse af mit hoved og min krop, fandt jeg en dyb dyb ro i healingsmassage ved Bibi.

Bibis milde, rolige og nærværende tilgang til massage, som hun mestrer til fulde, gav mig tryghed og modet til at slippe min utryghed og angst for at mærke mig selv og være i det. Bibis blide strøg hen over huden på min krop, er som kærlighed, der blidt og nænsomt stryges ud over min krop. Det har til tider fremkaldt tårer, der gennem healingsmassagen kunne lade mig give slip. En forløsning, der kan mærkes helt ind i hjertet og som samles op af fornyet energi og kærlighed til mig selv.

Healingsmassage ved Bibi er blevet min måde at drage fysisk, mental (og åndelig) omsorg for mig selv. Jeg får fornyet energi og min krop og mit hoved finder ro og balance.”
– Lisbeth

Afspændingsmassage

-er en behagelig oliemassage, hvor dele af, eller hele kroppen bearbejdes med strøg og tryk tilpasset den enkelte. Massagen virker afslappende, stresslindrende og behandler samtidig de specifikke problemer, der kan være med kroppen.

Massagen er særlig velegnet til at løsne skulder-, nakke- og rygspændinger, iskiasmerter, stive og ømme led og gigtproblemer, spændingshovedpine etc.

Pris: 1 time kr. 495 kr.  / 1½- 2 timer kr. 795 kr.

Udeblivelsesgebyr på 50% af prisen.

Bestil tid på telefon 60832310 el via formular her

Bestil tid
  Meditation, mindfulness
  Liv i Hjertecentret
  Simons tegning, siddende meditation april 2021
  Yoga og meditation
  Mensendieck gymnastik
  gavekort til behandling
  Massage og healing
  Yoga
  Yoga sammen
  Rygradsrotation - yoga
  Meditation, hjertemeditation
  Liv i Hjertecentret
  Yoga
  Pilates og yoga øvelse
  Simons tegning af Kuan Yin april 2021
  Meditation, mindfulness Liv i Hjertecentret Simons tegning, siddende meditation april 2021 Yoga og meditation Mensendieck gymnastik gavekort til behandling Massage og healing Yoga Yoga sammen Rygradsrotation - yoga Meditation, hjertemeditation Liv i Hjertecentret Yoga Pilates og yoga øvelse Simons tegning af Kuan Yin april 2021