Mensendieck Gymnastik

Mensendieck gymnastik

Mensendieck er hverken styrketræning eller traditionel gymnastik, men et helhedssystem, der giver større velvære og en stærk harmonisk krop. Mensendieck gymnastik forbedrer muskelkontrollen og lærer dig at bruge din krop rigtigt. Øvelserne sammensættes efter dit personlige behov og ledsages af en instruktion i korrekt åndedrætsteknik.

Mensendieck lektionerne foregår som enetimer eller på små hold. Du lærer hver enkel muskel og dens funktioner at kende, og efter en Mensendieck lektion føler du dig ikke bare mere stærk og smidig; du har også fået “lektier” for til næste gang – nemlig at bruge bevægelserne i det daglige. Når du først har fået lært hvordan kroppen bruges optimalt, vil hverdagens situationer forvandles til gymnastikøvelser.

Den individuelle undervisningsform med enetimer bevirker, at der tages vide hensyn til den enkeltes behov og formåen – og det gør også Mensendieck gymnastik til et godt valg for en lang række specialgrupper.

Jeg blev uddannet i 1992 og har arbejdet med krop og bevægelse lige siden. I dag er Mensendieck gymnastik blevet en livsstil, hvor jeg oplever et nærvær med mig selv ved at være bevidst og opmærksom på mine bevægelser. Samtidig er det en stor glæde at mærke harmoni i kroppen og jeg har gennem årene erfaret hvordan indre skønhed og udstråling i høj grad handler om at have det godt i sin krop. Mange af mine nuværende og tidligere klienter har fortalt mig, hvordan de også oplever, at Mensendieck er den træningsform, der har givet de bedste resultater i.f.t. deres kropslige forståelse og velbefindende – ikke blot under træningen, også videre gennem livet.

Mensendieck gymnastik er for dig, der vil have kvalificeret instruktion i, hvordan du får og bevarer en velfungerende krop samt øger din bevidsthed om de daglige bevægelsers brug og skønhed.

Pris for enetimer: 1000 kr. per måned for i alt 4 mødegange. Pris per person hvis I går 2 sammen 700 kr. 1 lektion er 40 min., og du træner 1 gang ugentligt. Betales månedsvis forud kontant, via Mobile Pay på 76759 eller indsættes på regnr: 4406, kontonr: 311104. Afbud skal ske senest dagen før. Ved afbud på selve dagen eller udeblivelse refunderes betaling ikke.

Jeg glæder mig til at lave øvelser sammen med dig.

Vel mødt i Liv i Hjertecentret.

Kærlig hilsen
Bibi Koch

Tilmelding til Bibi Koch på telefon 60832310 el via formularen her
  Meditation, mindfulness
  Liv i Hjertecentret
  Simons tegning, siddende meditation april 2021
  Yoga og meditation
  Mensendieck gymnastik
  gavekort til behandling
  Massage og healing
  Yoga
  Yoga sammen
  Rygradsrotation - yoga
  Meditation, hjertemeditation
  Liv i Hjertecentret
  Yoga
  Pilates og yoga øvelse
  Simons tegning af Kuan Yin april 2021
  Meditation, mindfulness Liv i Hjertecentret Simons tegning, siddende meditation april 2021 Yoga og meditation Mensendieck gymnastik gavekort til behandling Massage og healing Yoga Yoga sammen Rygradsrotation - yoga Meditation, hjertemeditation Liv i Hjertecentret Yoga Pilates og yoga øvelse Simons tegning af Kuan Yin april 2021