Terapi

Healingsterapi & samtale

Healingsterapi med samtale er et fantastisk redskab til forløsning og forvandling af vanskelige forhold i dit liv.

Det er en behandling, der bygger på at forløse ubalancer i dit følelsesliv og i kroppen. Samtidig hermed kan der være vigtige erkendelser til forståelse af, hvorfor livet er sådan for dig.

En healingsterapi har flere strenge at spille på, først og fremmest healingen, som er den bærende kraft gennem behandlingen, der som navnet siger, heler og forløser. Jeg støtter og følger din proces og kan stille uddybende spørgsmål, der har til hensigt at få dig til at mærke kroppens reaktioner endnu tydeligere og føle endnu dybere.

Efterfølgende vil du opleve, hvordan forhold du før anså som vanskelige og problematiske måske er blevet mindre eller lettere at acceptere og giver mening ind i en større sammenhæng og helhed.

Pris: 1½ – 2 timer 775 kr.

Udeblivelsesgebyr på 50 % af prisen.

Bestil tid på telefon 60832310 el via formular her:
  Meditation, mindfulness
  Liv i Hjertecentret
  Simons tegning, siddende meditation april 2021
  Yoga og meditation
  Mensendieck gymnastik
  gavekort til behandling
  Massage og healing
  Yoga
  Yoga sammen
  Rygradsrotation - yoga
  Meditation, hjertemeditation
  Liv i Hjertecentret
  Yoga
  Pilates og yoga øvelse
  Simons tegning af Kuan Yin april 2021
  Meditation, mindfulness Liv i Hjertecentret Simons tegning, siddende meditation april 2021 Yoga og meditation Mensendieck gymnastik gavekort til behandling Massage og healing Yoga Yoga sammen Rygradsrotation - yoga Meditation, hjertemeditation Liv i Hjertecentret Yoga Pilates og yoga øvelse Simons tegning af Kuan Yin april 2021