Eventkalender

Eventkalender

Spirituel udviklingsgruppe

– Spirituelle udviklingsaftener hver anden torsdag aften

Savner du en fast spirituel praksis i dit liv og har du lyst til at deltage i et udviklingsforløb med fokus på at åbne hjertet og invitere sjælen mere med til råds, og i det hele taget opnå en større forståelse af kroppens indre univers?

Jeg vil præsentere dig for en stor dejlig blandet bukket af spiritualitet med dig og dit i fokus. Således skal vi meditere på og mærke hjertet, ordsætte og dele oplevelser, heales og evt. gå dybere med healingsterapi samt lære selvhealing mm.

Afvent dato

Hjertets indre visdom


– en spirituel weekend i Slagelse

Gennem yoga, meditationer, refleksionsøvelser og oplæg udvider vi vores kendskab og viden om hjertets dybere kvaliteter og øger vores evne til at hvile i hjertet og dermed hvile i vores indre dybere kærlige bevidsthed og visdom, fred og glæde – en evne af stor betydning i mødet med livets kriser og udfordringer. Erfaring med at meditere og dyrke yoga er ikke nødvendig.

Afvent dato

Mindfulness & yoga

– en weekend med indre nærvær og selvforkælelse i Slagelse

Weekenden byder på masser af mindfulness meditationer, blid yoga og øvelser i at være mindfulde. Samtidig er weekenden også en introduktion til dig, der er nysgerrig på mindfulness tankegangen og dens teknikker, og giver dig redskaberne til i endnu højere grad at leve mindfuldt, og hjælpe dig til din egen meditationspraksis. Lørdag og søndag serveres til frokost et let vegetarisk måltid, vi spiser mindfuldt sammen.

Den 1.- 3. Oktober

Meditation, mindfulness
Liv i Hjertecentret
Simons tegning, siddende meditation april 2021
Yoga og meditation
Mensendieck gymnastik
gavekort til behandling
Massage og healing
Yoga
Yoga sammen
Rygradsrotation - yoga
Meditation, hjertemeditation
Liv i Hjertecentret
Yoga
Pilates og yoga øvelse
Simons tegning af Kuan Yin april 2021
Meditation, mindfulness Liv i Hjertecentret Simons tegning, siddende meditation april 2021 Yoga og meditation Mensendieck gymnastik gavekort til behandling Massage og healing Yoga Yoga sammen Rygradsrotation - yoga Meditation, hjertemeditation Liv i Hjertecentret Yoga Pilates og yoga øvelse Simons tegning af Kuan Yin april 2021