Eventkalender

Eventkalender

Spirituel udviklingsgruppe

– Spirituelle udviklingsaftener hver anden torsdag aften

Savner du en fast spirituel praksis i dit liv og har du lyst til at deltage i et udviklingsforløb med fokus på at åbne hjertet og invitere sjælen mere med til råds, og i det hele taget opnå en større forståelse af kroppens indre univers?

Jeg vil præsentere dig for en stor dejlig blandet bukket af spiritualitet med dig og dit i fokus. Således skal vi meditere på og mærke hjertet, ordsætte og dele oplevelser, heales og evt. gå dybere med healingsterapi samt lære selvhealing mm.

Opstart august

Hjertets indre visdom


– en spirituel weekend i Slagelse

Gennem yoga, meditationer, refleksionsøvelser og oplæg udvider vi vores kendskab og viden om hjertets dybere kvaliteter og øger vores evne til at hvile i hjertet og dermed hvile i vores indre dybere kærlige bevidsthed og visdom, fred og glæde – en evne af stor betydning i mødet med livets kriser og udfordringer. Erfaring med at meditere og dyrke yoga er ikke nødvendig.

Afvent dato

Mindfulness & yoga

– en weekend med indre nærvær og selvforkælelse i Slagelse

Weekenden byder på masser af mindfulness meditationer, blid yoga og øvelser i at være mindfulde. Samtidig er weekenden også en introduktion til dig, der er nysgerrig på mindfulness tankegangen og dens teknikker, og giver dig redskaberne til i endnu højere grad at leve mindfuldt, og hjælpe dig til din egen meditationspraksis. Lørdag og søndag serveres til frokost et let vegetarisk måltid, vi spiser mindfuldt sammen.

Afvent dato

Meditation, mindfulness
Liv i Hjertecentret
Simons tegning, siddende meditation april 2021
Yoga og meditation
Mensendieck gymnastik
gavekort til behandling
Massage og healing
Yoga
Yoga sammen
Rygradsrotation - yoga
Meditation, hjertemeditation
Liv i Hjertecentret
Yoga
Pilates og yoga øvelse
Simons tegning af Kuan Yin april 2021
Meditation, mindfulness Liv i Hjertecentret Simons tegning, siddende meditation april 2021 Yoga og meditation Mensendieck gymnastik gavekort til behandling Massage og healing Yoga Yoga sammen Rygradsrotation - yoga Meditation, hjertemeditation Liv i Hjertecentret Yoga Pilates og yoga øvelse Simons tegning af Kuan Yin april 2021