Eventkalender

Eventkalender

Spirituel udviklingsgruppe

– Spirituelle udviklingsaftener hver anden torsdag aften

Savner du en fast spirituel praksis i dit liv og har du lyst til at deltage i et udviklingsforløb med fokus på at åbne hjertet og invitere sjælen mere med til råds, og i det hele taget opnå en større forståelse af kroppens indre univers?

Jeg vil præsentere dig for en stor dejlig blandet bukket af spiritualitet med dig og dit i fokus. Således skal vi meditere på og mærke hjertet, ordsætte og dele oplevelser, heales og evt. gå dybere med healingsterapi samt lære selvhealing mm.

Afvent dato

Hjertets indre visdom


– en spirituel weekend i Slagelse

Gennem yoga, meditationer, refleksionsøvelser og oplæg udvider vi vores kendskab og viden om hjertets dybere kvaliteter og øger vores evne til at hvile i hjertet og dermed hvile i vores indre dybere kærlige bevidsthed og visdom, fred og glæde – en evne af stor betydning i mødet med livets kriser og udfordringer. Erfaring med at meditere og dyrke yoga er ikke nødvendig.

Afvent dato

Yoga & mindfulness

– 3 lørdage i foråret kl. 10 – 15

Opnå indre ro, mindre stress, mere energi og glæde via yoga, mindfulness og indre fordybelse.

Forløbet er en samlet pakke hvor vi går dybere indad via yoga og mindfulness – nøgleredskaber til at opnå indre ro og fredfyldthed og mere glæde og overskud i livet. 

Næste lørdag er den 31. Maj

Meditation, mindfulness
Liv i Hjertecentret
Simons tegning, siddende meditation april 2021
Yoga og meditation
Mensendieck gymnastik
gavekort til behandling
Massage og healing
Yoga
Yoga sammen
Rygradsrotation - yoga
Meditation, hjertemeditation
Liv i Hjertecentret
Yoga
Pilates og yoga øvelse
Simons tegning af Kuan Yin april 2021
Meditation, mindfulness Liv i Hjertecentret Simons tegning, siddende meditation april 2021 Yoga og meditation Mensendieck gymnastik gavekort til behandling Massage og healing Yoga Yoga sammen Rygradsrotation - yoga Meditation, hjertemeditation Liv i Hjertecentret Yoga Pilates og yoga øvelse Simons tegning af Kuan Yin april 2021