Spirituelle udviklingsaftener

Spirituel udviklingsgruppe

– Spirituelle udviklingsaftener hver anden torsdag aften

Afvent dato

Savner du en fast spirituel praksis i dit liv og har du lyst til at deltage i et udviklingsforløb med fokus på at åbne hjertet og invitere sjælen mere med til råds, og i det hele taget opnå en større forståelse af kroppens indre univers?

Jeg har længe haft lyst til at samle en lille gruppe på maksimum 5-6 personer, der har lyst til at gå dybere indad i en spirituel søgen og forståelse af mennesket som et helt menneske bestående af krop, sind og ånd. Mit ønske er at dele min egen lidenskab med dig, nemlig at åbne, udvikle og vække hjertet til at være det center, det orkanens øje, du kan hvile og finde fred i, når livet sætter dig på prøvelse og ikke vil, som du vil.

At vælge at gå hjertets vej giver dig mulighed for at hvile i hjertes indre levende fred, kærlighed og visdom. Hjertets vej indebærer samtidig at du skal være parat til at kigge på uforløst materiale og blokeringer, der kan dukke op og kan sidde som slør omkring hjertet og i kroppen. Stof som skal slippes, heales og forløses.

Jeg vil præsentere dig for en stor dejlig blandet bukket af spiritualitet med dig og dit i fokus. Således skal vi meditere på og mærke hjertet, ordsætte og dele oplevelser, heales og evt. gå dybere med healingsterapi samt lære selvhealing mm.

For at deltage skal du som minimum være åben & nysgerrig ind i den spirituelle verden og ha lyst til at gå dybere med dig selv og dit indre univers. Du skal ha lyst til at være en del af en lille tryg gruppe på de samme 5 personer og dele dine oplevelser. Det vil være fordel hvis du har kendskab til meditation, terapi og healing men det er ingen forudsætning.   

Start; Afvent dag og tidspunkt

Sted; Liv i Hjertecentret, Skovåsen 124, Korsør

Pris; 250 kr. per gang.

Du betaler for din faste plads i gruppen, hvilket betyder betaling per gang selvom du måtte udeblive.

Underviser; Bibi Koch, spirituel psykoterapeut, healer, behandler og yogalærer

En typisk aften kan se ud som følger;

18-18.30 Hjertemeditation

18.30 -19 Runde, hvor vi deler oplevelser siden sidst.

19-19.30 Oplæg omkring forståelsen af et emne indenfor åndsvidenskab og åndelig psykologi f.eks. chakra systemet, hjertets udvikling etc. 

19.30-20.00  Pause med te & snack

20-21.30  Meditation & healing
  Meditation, mindfulness
  Liv i Hjertecentret
  Simons tegning, siddende meditation april 2021
  Yoga og meditation
  Mensendieck gymnastik
  gavekort til behandling
  Massage og healing
  Yoga
  Yoga sammen
  Rygradsrotation - yoga
  Meditation, hjertemeditation
  Liv i Hjertecentret
  Yoga
  Pilates og yoga øvelse
  Simons tegning af Kuan Yin april 2021
  Meditation, mindfulness Liv i Hjertecentret Simons tegning, siddende meditation april 2021 Yoga og meditation Mensendieck gymnastik gavekort til behandling Massage og healing Yoga Yoga sammen Rygradsrotation - yoga Meditation, hjertemeditation Liv i Hjertecentret Yoga Pilates og yoga øvelse Simons tegning af Kuan Yin april 2021