Pilates

Pilates

Bevidst vejrtrækning, flydende bevægelser og styrkelse af den især dybereliggende muskulatur er væsentlige elementer i denne effektive træning, der modvirker spændinger, rygproblemer og smerter, samt hjælper dig med aktivt at holde dig sund og rask og opnå en velformet krop.

Pilates er træning for både krop og sind og kræver din medvirken både fysisk og mentalt. Det mentale aspekt i Pilates er netop det, der adskiller denne træning fra mange andre træningsformer. Hver eneste bevægelse er bevidst og kræver din fulde opmærksomhed. Tanken er nøglen til en velfungerende krop. Det er denne forening af krop og sind, der vil give dig inspiration til at integrere træningen i din dag og måske gøre den til en varig del af dit liv.

Igennem træningen lærer du bevidst dine bevægelser og din krop at kende og hjælper med at genskabe hensigtsmæssige bevægelser ved at gendanne forbindelsen fra hjerne til muskel. Denne bevidsthed vil, efterhånden som dine muskler bliver stærkere, integreres i din hverdag, så du sidder, står, går og arbejder på en mere hensigtsmæssig måde.  Således rækker Pilates ud over træningslokalet, hvor hverdagens situationer forvandles til træningsøvelser for kroppen.

Effektiv træning behøver ikke at efterlade dig udmattet og med hele kroppen øm bagefter. Med pilates er træningsprincippet ikke ”no pain, no gain” men derimod ”all gain, no pain”. Pilates giver dig energi, styrke og en hel speciel fornemmelse af velvære.

Det er aldrig for sent at komme i gang. Uanset din alder kan du forebygge skader, forbedre din holdning og forhindre, at eksisterende problemer bliver værre. Din krop har en selvhelbredende funktion, og får du hjælp til selvhjælp, kan du på overraskende kort tid træde de første skridt på vejen til en sundere, slankere og stærkere krop.

Jeg glæder mig til at lave øvelser sammen med dig.

Vel mødt i Liv i Hjertecentret.

Kærlig hilsen
Bibi Koch

Pilates

Tilmelding til Bibi Koch på telefon 60832310 el via formularen her

Ny sæson starter slut juli 2024

17 mødegange             

Start uge 31, ingen undervisning uge 36, 42, 43 & 46

  Vær opmærksom på du først er endelig tilmeldt, når jeg har modtaget betaling.
  Beløbet betales via Mobile Pay på 76759 eller indsættes på bankkonto: regnr. 4406, kontonr. 4406631104.

  NB! Hvis det valgte hold er fuld booket, kan du skrives på venteliste til første ledige plads. Du får naturligvis pengene retur.

  De fleste af mine klasser er i AOF regi og du kan tilmeldes via mig og denne kontaktformular. Eller du kan tilmelde dig via AOF Sydvest Sjælland
  https://sydvest-sj.aof.dk/  Meditation, mindfulness
  Liv i Hjertecentret
  Simons tegning, siddende meditation april 2021
  Yoga og meditation
  Mensendieck gymnastik
  gavekort til behandling
  Massage og healing
  Yoga
  Yoga sammen
  Rygradsrotation - yoga
  Meditation, hjertemeditation
  Liv i Hjertecentret
  Yoga
  Pilates og yoga øvelse
  Simons tegning af Kuan Yin april 2021
  Meditation, mindfulness Liv i Hjertecentret Simons tegning, siddende meditation april 2021 Yoga og meditation Mensendieck gymnastik gavekort til behandling Massage og healing Yoga Yoga sammen Rygradsrotation - yoga Meditation, hjertemeditation Liv i Hjertecentret Yoga Pilates og yoga øvelse Simons tegning af Kuan Yin april 2021