Events_old

Den 5.-7. marts 2021  

Mindfulness & yoga

– en weekend med indre nærvær og selvforkælelse 

Start: fredag kl. 18-21, lørdag & søndag kl. 9-14

Undervisere: Bibi Koch, cert. Mindfulness instruktør &

Lisbeth Bøgebjerg Mundt, cert. Mindful spisning instruk.

Sted: Liv i Hjertecentret, Nytorv 8c, 4200 Slagelse

Pris: 1450 kr. inklusiv let vegetarisk frokost

Maks 7 deltagere

Tilmelding til Bibi på telefon 6083 2310 eller den her formular:

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Mindfulness & yoga

– en weekend med indre nærvær og selvforkælelse 

Den 5.-7. marts 2021  

Mindfulness – kunsten at leve bevidst til stede i nuet

Opnå indre ro, mindre stress, mere energi og glæde via mindfulness meditationer og bevidst nærvær.

Mindfulness træning er stærke redskaber, der hjælper dig til at fornemme din retning i livet, tage hånd om og ansvar for dit liv og rumme det, som livet indeholder. Mindfulness har opskriften på, hvordan du lærer at se glasset som halvt fyldt i stedet for halvt tomt – at fokusere på det positive. Samtidig viser mindfulness dig hvordan du i højere grad kan mestre og rumme livets udfordringer, både når det går godt og mindre godt.

Weekenden byder på masser af mindfulness meditationer, blid yoga og øvelser i at være mindfulde. Samtidig er weekenden også en introduktion til dig, der er nysgerrig på mindfulness tankegangen og dens teknikker, og giver dig redskaberne til i endnu højere grad at leve mindfuldt, og hjælpe dig til din egen meditationspraksis. Lørdag og søndag serveres til frokost et let vegetarisk måltid, vi spiser mindfuldt sammen. Vi berører bl.a. emnerne:

✓ Hvorfor mindfulness
✓ Grundprincipperne i mindfulness
✓ De 5 mindfulness metoder
✓ NOAK modellen
✓ Mindfuld spisning i stilhed
✓ Nervesystemet og afspændingsresponset
✓ Kroppens selvhelbredende evne

Mindfulness er et vidunderligt redskab til os vester­lændinge, der ihærdigt forsøger at hænge i med familie, karriere, egen tid og tid til parforholdet inden for døgnets 24 timer. Således henvender kurset sig til dig, der føler at livet bare ”kører” afsted, og som har brug for at huske på, at al tid ikke behøver at være fyldt med gøren. Giv tid til væren og lad tingene komme til dig. 

Vel mødt til nærvær og ro i ”Liv i Hjertecentret”.

 Kærlig hilsen Lisbeth og Bibi 

Den 21. – 23. maj 2021  

Hjertets indre visdom

en spirituel weekend i Slagelse 

Opstart ved ny sæson i januar og august måned

Mensendieck gymnastik
  –
Ny sæson starter i januar 2021

Mensendieck er hverken styrketræning eller traditionel gymnastik, men et helhedssystem, der giver større velvære og en stærk harmonisk krop. Mensendieck gymnastik forbedrer muskelkontrollen og lærer dig at bruge din krop rigtigt. Øvelserne sammensættes efter dit personlige behov og ledsages af en instruktion i korrekt åndedrætsteknik.

Mensendieck lektionerne foregår som enetimer eller på små hold. Du lærer hver enkel muskel og dens funktioner at kende, og efter en Mensendieck lektion føler du dig ikke bare mere stærk og smidig; du har også fået “lektier” for til næste gang – nemlig at bruge bevægelserne i det daglige. Når du først har fået lært hvordan kroppen bruges optimalt, vil hverdagens situationer forvandles til gymnastikøvelser.

Den individuelle undervisningsform med enetimer bevirker, at der tages vide hensyn til den enkeltes behov og formåen – og det gør også Mensendieck gymnastik til et godt valg for en lang række specialgrupper.

Jeg blev uddannet i 1992 og har arbejdet med krop og bevægelse lige siden. I dag er Mensendieck gymnastik blevet en livsstil, hvor jeg oplever et nærvær med mig selv ved at være bevidst og opmærksom på mine bevægelser. Samtidig er det en stor glæde at mærke harmoni i kroppen og jeg har gennem årene erfaret hvordan indre skønhed og udstråling i høj grad handler om at have det godt i sin krop. Mange af mine nuværende og tidligere klienter har fortalt mig, hvordan de også oplever, at Mensendieck er den træningsform, der har givet de bedste resultater i.f.t. deres kropslige forståelse og velbefindende – ikke blot under træningen, også videre gennem livet.

Pris for enetimer: 840 kr. per måned for i alt 4 mødegange. Pris per person hvis I går 2 sammen 600 kr. 1 lektion er 40 min., og du træner 1 gang ugentligt. Betales månedsvis forud kontant, via Mobile Pay på 76759 eller indsættes på regnr: 4406, kontonr: 311104. Afbud skal ske senest dagen før. Ved afbud på selve dagen eller udeblivelse refunderes betaling ikke.

Mensendieck gymnastik er for dig, der vil have kvalificeret instruktion i, hvordan du får og bevarer en velfungerende krop samt øger din bevidsthed om de daglige bevægelsers brug og skønhed.

Vel mødt i ”Liv i Hjertecentret”.

Sted: Liv i Hjertecentret, Nytorv 8c, 4200 Slagelse

Tilmelding til Bibi Koch på telefon 60832310 el via formular her

Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

Underviser:

Bibi Koch, yogalærer, mensendieck gymnastik lærer, ergoterapeut og mindfulness instruktør

Get social with us

Let’s keep in touch

Lectus quam id leo ipsum nunc aliquet bibendum enim facilisis purus viverra accumsan in nisl