Prøveside – test

Spirituelle udviklingsaftener

– torsdag aftener i lige uger

Afvent dato

Savner du en fast spirituel praksis i dit liv og har du lyst til at deltage i et udviklingsforløb med fokus på at åbne hjertet og invitere sjælen mere med til råds, og i det hele taget opnå en større forståelse af kroppens indre univers?

Jeg har længe haft lyst til at samle en lille gruppe på maksimum 5-6 personer, der har lyst til at gå dybere indad i en spirituel søgen og forståelse af mennesket som et helt menneske bestående af krop, sind og ånd. Mit ønske er at dele min egen lidenskab med dig, nemlig at åbne, udvikle og vække hjertet til at være det center, det orkanens øje, du kan hvile og finde fred i, når livet sætter dig på prøvelse og ikke vil, som du vil.

At vælge at gå hjertets vej giver dig mulighed for at hvile i hjertes indre levende fred, kærlighed og visdom. Hjertets vej indebærer samtidig at du skal være parat til at kigge på uforløst materiale og blokeringer, der kan dukke op og kan sidde som slør omkring hjertet og i kroppen. Stof som skal slippes, heales og forløses.

Jeg vil præsentere dig for en stor dejlig blandet bukket af spiritualitet med dig og dit i fokus. Således skal vi meditere på og mærke hjertet, ordsætte og dele oplevelser, heales og evt. gå dybere med healingsterapi samt lære selvhealing mm.

For at deltage skal du som minimum være åben & nysgerrig ind i den spirituelle verden og ha lyst til at gå dybere med dig selv og dit indre univers. Du skal ha lyst til at være en del af en lille tryg gruppe på de samme 5 personer og dele dine oplevelser. Det vil være fordel hvis du har kendskab til meditation, terapi og healing men det er ingen forudsætning.   

Sted; Liv i Hjertecentret, Nytorv 8c, Slagelse

Torsdag aften i lige uger med start torsdag den 22. april kl. 18 – 21.30

Pris; 250 kr. per gang. Du betaler for din faste plads i gruppen, hvilket betyder betaling per gang selvom du måtte udeblive.

Underviser; Bibi Koch, Spirituel psykoterapeut, healer, behandler og yogalærer

En typisk aften kan se ud som følger;

  • Hjertemeditation
  • Runde, hvor vi deler oplevelser siden sidst
  • Oplæg omkring forståelsen af et emne indenfor åndsvidenskab og åndelig psykologi f.eks. chakrasystemet, hjertets udvikling etc. 
  • Pause med te & snack
  • Meditation & healing

Spirituelle udviklingsaftener

Spirituelle udviklingsaftener hver anden torsdag aften

Savner du en fast spirituel praksis i dit liv og har du lyst til at deltage i et udviklingsforløb med fokus på at åbne hjertet og invitere sjælen mere med til råds, og i det hele taget opnå en større forståelse af kroppens indre univers?

Jeg har længe haft lyst til at samle en lille gruppe på maksimum 5-6 personer, der har lyst til at gå dybere indad i en spirituel søgen og forståelse af mennesket som et helt menneske bestående af krop, sind og ånd. Mit ønske er at dele min egen lidenskab med dig, nemlig at åbne, udvikle og vække hjertet til at være det center, det orkanens øje, du kan hvile og finde fred i, når livet sætter dig på prøvelse og ikke vil, som du vil.Liv i Hjertecentret
Udtalelser fra klienter, kursister og rejsedeltagere

Glæder mig SÅ meget til endnu en FANTASTISK yogaferie med undervisning af SKØNNE Bibi Koch👍❤️💃🌞🙏

Annitta

Yogarejse til Kreta Den Gyldne Grund. Mine oplevelser med Bibis yogarejse til Kreta sidder stadig som varme pulserende slag i mit hjerte.
På en bjergtop ligger Den Gyldne Grund som en oase af kærlig og fornyende energi. Her blev alt sat i slow både fysisk og mentalt. Jeg åbnede op og mærkede mig selv, mærkede naturens healing. Jeg var i en tidslomme, hvor jeg bare skulle ”være” og intet andet. 
Gennem mindfulness yoga, meditation, vandring, healing, stilhed, nærhed og kærlige og varme energier fra stedet og de andre deltagere, blev jeg genopfyldt af en fantastisk energi, der efterfølgende hjalp mig gennem min bachelor med hjertet det rette sted.

De skønne vandreture i en mindful ånd, gav ro og velvære. Jeg klarede svære stigninger og stod på bjergets top med en sejers rus og samtidig en dyb taknemmelighed. Et minde for livet med min fantastiske veninde og rejsearrangør Bibi. Med denne fantastiske kombination af afslappet ferie, varme, fordybelse, selvomsorg, tårer, nærhed og det, at VILLE det hele igen, kan jeg kun anbefale, at du giver dig selv lov til at deltage på denne skønne yogarejse med åbent sind og åbent hjerte.

Lisbeth


Healingsmassage ved Bibi. Med en fortid som spiseforstyrret og deraf en kæmpe adskillelse af mit hoved og min krop, fandt jeg en dyb dyb ro i healingsmassage ved Bibi. Bibis milde, rolige og nærværende tilgang til massage, som hun mestrer til fulde, gav mig tryghed og modet til at slippe min utryghed og angst for at mærke mig selv og være i det. Bibis blide strøg hen over huden på min krop, er som kærlighed, der blidt og nænsomt stryges ud over min krop. Det har til tider fremkaldt tårer, der
gennem healingsmassagen kunne lade mig give slip. En forløsning, der kan mærkes helt ind i hjertet og som samles op af fornyet energi og kærlighed til mig selv.
Healingsmassage ved Bibi er blevet min måde at drage fysisk, mental (og åndelig) omsorg for mig selv. Jeg får fornyet energi og min krop og mit hoved finder ro og balance.


Lisbeth