old blocks

Spirituel yogarejse til Spanien

 Yoga, vandring & workshops

Velkommen til 8 dage i Sydspanien, Andalusien og bjerglandsbyen Sedella.

– en forlænget uge der byder på daglig yoga, spirituelle workshops, vandreture, afslapning, kærlig fordybelse og nærvær med dig selv og andre.

Afvent dato

Velkommen til Liv i Hjertecentret

– er et center for personlig og spirituel vækst, og mit ønske som terapeut, behandler og underviser er at være til hjælp på din udviklingsvej.

Tilbuddene om yoga, pilates, mensendieck gymnastik, mindfulness, terapi, behandling, massage, kurser og rejser etc. er alle værktøjer, der hjælper dig til fysisk, psykisk og sjælelig sundhed og harmoni.

Værktøjerne hjælper dig til at slippe begrænsende livsanskuelser og mønstre og i stedet for give liv til indre fred, glæde og livslyst. Opleve dig selv som et helt menneske fuld af levende væren. ja, kort sagt, opleve et mere kærligt og nærværende liv i hjertecentret. 

Den brede vifte af tilbud betyder, at du meget præcist kan hente hjælp og støtte uanset om du ønsker en fysisk, kropslig, psykisk eller spirituel tilgang. 

Vel mødt i Liv i Hjertecentret.

Kærlig hilsen

Bibi Koch

 Jeg hedder Bibi Koch. Jeg er 50 år og har siden 1991 arbejdet som selvstændig alternativ behandler og arbejder i dag som behandler, terapeut og underviser.

Jeg har løbende uddannet mig først til mensendieck gymnastiklærer og fysiurgisk massør og sidenhen til ergoterapeut, kranio-sakral terapeut, healer, psykoterapeut, healingsmassør, helhedsbehandler og mindfulness instruktør samt yogalærer. 

Jeg har til daglig klasser i Mindfulness yoga, Pilates og eneundervisning i Mensendieck gymnastik. Derudover afholder jeg mindfulness kurser, workshops og rejser.

Min egen søgen efter et ståsted i livet har ledt mig gennem rækken af uddannelser, der i dag centrerer sig omkring en spirituel og helhedsorienteret forståelse og tilgang. Det afspejler sig i mit arbejde og mine behandlinger.

Mine specialer er healingsterapi, healing & healingsmassage. Kranio-Sakral terapi kombinerer jeg ofte med healing og/eller massage.

Den brede vifte af terapi-, behandlings- og træningsmuligheder gør mig efterhånden i stand til meget præcist at hjælpe og støtte dig, uanset om dine problemer er af psykisk eller fysisk karakter.

Vel mødt i Liv i Hjertecentret.

Kærlig hilsen

Bibi

Individuel Behandling

MINDFULNESS

Vi laver yogaøvelser inspireret af Hatha Yoga traditionen, hvor klassiske yogastillinger kombineres med dynamiske flowserier (vinyasayoga) samt lange yin stræk – alle øvelser der udfordrer og træner kroppens smidighed, styrke og udholdenhed.

AFSPENDINGSMASSAGE

Massagen er særlig velegnet til at løsne skulder-, nakke- og rygspændinger, iskiasmerter, stive og ømme led og gigtproblemer, spændingshovedpine etc.

TERAPI

En healingsterapi har flere strenge at spille på, først og fremmest healingen, som er den bærende kraft gennem behandlingen, der som navnet siger, heler og forløser. Jeg støtter og følger din proces og kan stille uddybende spørgsmål, der har til hensigt at få dig til at mærke kroppens reaktioner endnu tydeligere og føle endnu dybere.Liv i Hjertecentret

Udtalelser fra klienter, kursister og rejsedeltagere

Glæder mig SÅ meget til endnu en FANTASTISK yogaferie med undervisning af SKØNNE Bibi Koch👍❤️💃🌞🙏

Annitta

Yogarejse til Kreta Den Gyldne Grund. Mine oplevelser med Bibis yogarejse til Kreta sidder stadig som varme pulserende slag i mit hjerte.
På en bjergtop ligger Den Gyldne Grund som en oase af kærlig og fornyende energi. Her blev alt sat i slow både fysisk og mentalt. Jeg åbnede op og mærkede mig selv, mærkede naturens healing. Jeg var i en tidslomme, hvor jeg bare skulle ”være” og intet andet. 
Gennem mindfulness yoga, meditation, vandring, healing, stilhed, nærhed og kærlige og varme energier fra stedet og de andre deltagere, blev jeg genopfyldt af en fantastisk energi, der efterfølgende hjalp mig gennem min bachelor med hjertet det rette sted.

De skønne vandreture i en mindful ånd, gav ro og velvære. Jeg klarede svære stigninger og stod på bjergets top med en sejers rus og samtidig en dyb taknemmelighed. Et minde for livet med min fantastiske veninde og rejsearrangør Bibi. Med denne fantastiske kombination af afslappet ferie, varme, fordybelse, selvomsorg, tårer, nærhed og det, at VILLE det hele igen, kan jeg kun anbefale, at du giver dig selv lov til at deltage på denne skønne yogarejse med åbent sind og åbent hjerte.

Lisbeth


Healingsmassage ved Bibi. Med en fortid som spiseforstyrret og deraf en kæmpe adskillelse af mit hoved og min krop, fandt jeg en dyb dyb ro i healingsmassage ved Bibi. Bibis milde, rolige og nærværende tilgang til massage, som hun mestrer til fulde, gav mig tryghed og modet til at slippe min utryghed og angst for at mærke mig selv og være i det. Bibis blide strøg hen over huden på min krop, er som kærlighed, der blidt og nænsomt stryges ud over min krop. Det har til tider fremkaldt tårer, der
gennem healingsmassagen kunne lade mig give slip. En forløsning, der kan mærkes helt ind i hjertet og som samles op af fornyet energi og kærlighed til mig selv.
Healingsmassage ved Bibi er blevet min måde at drage fysisk, mental (og åndelig) omsorg for mig selv. Jeg får fornyet energi og min krop og mit hoved finder ro og balance.


LisbethLiv i Hjertecentret

Udtalelser fra klienter, kursister og rejsedeltagere

Kære Bibi!

Denne sæson har ikke været optimal for mig. Jeg har stadig gener efter min operation i lysken, og der er mange af yogaøvelserne, som jeg ikke kan lave uden smerter. Jeg håber at kunne være med i næste sæson, – ikke  nødvendigvis til yoga, måske på et af dine andre træningshold. Jeg har altid sat stor pris på din måde at undervise på, og du er den dygtigste kropsterapeut, jeg har mødt.

Lige nu står den på golf og ture i det fri.

Tak for denne gang. God sommer til dig og dine.

Kærlige hilsener

Bente  

Kære alle

Tak til jer hver især for den skønneste uge i Sedella, hvor jeg nød hvert et sekund. Skønt program du havde planlagt Bibi, hvor der var plads til fordybelse, yoga og hyggeligt samvær………..

Bedste hilsner og kærlige tanker fra

Dorthe


Hej Bibi

vil bare lige skrive og sige tak for en fantastisk uge og nogle fantastiske omgivelser. 

Jonna

Jeg glæder mig til at lave øvelser sammen med dig!

Mindfulness yoga

Mindfulness Yoga giver dig mulighed for at finde ind til den indre fred og ro vi alle har til rådighed, når blot vi skaber de rette betingelser for at kunne mærke den – som en forløsende modvægt til en ofte travl og kalenderfyldt hverdag.

Nyhedsbrev

Nu kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev, ved at udfylde kontaktformularen.
  Healingsterapi med samtale

  Healingsterapi med samtale er et fantastisk redskab til forløsning og forvandling af vanskelige forhold i dit liv. En healingsterapi har flere strenge at spille på, først og fremmest healingen, som er den bærende kraft gennem behandlingen, der som navnet siger, heler og forløser. Jeg støtter og følger din proces og kan stille uddybende spørgsmål, der har til hensigt at få dig til at mærke kroppens reaktioner endnu tydeligere og føle endnu dybere.

  Individuel Behandling

  Behandlingen hjælper især på problemer som f.eks. migræne og hovedpine, svimmelhed, piskesmæld, stressrelaterede problemer, koncentrationsbesvær, indlæringsproblemer, – men også på de rent fysiske problemer som rygsmerter, ledproblemer og tænderskæren.mv. Samtidig løsner og healer behandlingen psykiske og fysiske ubalancer og fylder dig med fornyet energi.

  KONTAKT

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Opstart ved ny sæson i januar og august måned

  Mindfulness yoga
    – Ny sæson starter i januar 2021

  Mindfulness Yoga klasserne er kendetegnet ved nøgleordene: bevidst nærvær, opmærksomhed og tilstedeværelse i nuet – i kroppen og i øvelserne.

  Vi laver yogaøvelser inspireret af Hatha Yoga traditionen, hvor klassiske yogastillinger kombineres med dynamiske flowserier (vinyasayoga) samt lange yin stræk – alle øvelser der udfordrer og træner kroppens smidighed, styrke og udholdenhed.

  Mindfulness Yoga giver dig mulighed for at finde ind til den indre fred og ro vi alle har til rådighed, når blot vi skaber de rette betingelser for at kunne mærke den – som en forløsende modvægt til en ofte travl og kalenderfyldt hverdag.

  Det er med denne indfaldsvinkel øvelserne udføres – i et langsomt tempo, understøttet af et roligt og regelmæssigt åndedræt, med fokus på hvad vi mærker i kroppen såvel fysisk og energimæssigt. Hver gang afsluttes med en guidet liggende afspænding/meditation.

  Jeg glæder mig til at lave øvelser sammen med dig.

  Vel mødt i Liv i Hjertecentret.

  Yogaglæde fra Bibi

  Tilmelding til Bibi Koch på telefon 60832310 el via formular her

  19 gange á 1 3/4 timer. (AOF pris)  

  Hold under AOF – tilmeld dig via aof-sydvest-sj.dk. 

  Start uge 1, slut uge 51 slut uge 21, ingen undervisning uge 7 & 13 

  (små hold, fuld booket, skriv dig på venteliste) 

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

                   

  19 gange á 1 3/4 timer. (AOF pris)  

  Hold under AOF – tilmeld dig via aof-sydvest-sj.dk. Start uge 1, slut uge 51 slut uge 21, ingen undervisning uge 7 & 13 

  (små hold, fuld booket, skriv dig på venteliste)   

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

                  

  19 gange á 1 3/4 timer. (AOF pris) Hold under AOF – tilmeld dig via aof-sydvest-sj.dk.                                 

  Start uge 1, slut uge 21, ingen undervisning uge 7 & 13.        (ledige pladser)

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  19 gange á 1 1/2 timer. (AOF pris) Hold under AOF – tilmeld dig via aof-sydvest-sj.dk.                                 

  Start uge 1, slut uge 21, ingen undervisning uge 7 & 13.        (2 ledige pladser)

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  19 gange á 1 1/2 timer. (AOF pris) Hold under AOF – tilmeld dig via aof-sydvest-sj.dk.                                 

  Start uge 1, slut uge 21, ingen undervisning uge 7 & 13.        (små hold, fuld booket)

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  19 gange á 1 1/2 timer.           

  Pris; 1900 kr. Start uge 1, slut uge 21, ingen undervisning uge 7 & 13.           

  (fuld booket, skriv dig på venteliste)

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  19 gange á 1 1/2 timer.           

  Pris; 1900 kr. Start uge 1, slut uge 21, ingen undervisning uge 7 & 13.           

  (fuld booket, skriv dig på venteliste)

  Fejl: Kontaktformular ikke fundet.

  Underviser:

  Bibi Koch, yogalærer, mensendieck gymnastik lærer, ergoterapeut og mindfulness instruktør